utorok 6. septembra 2011

VIDEO Hrôzostrašná zlomenina, plakali aj spoluhráči

VIDEO Hrôzostrašná zlomenina, plakali aj spoluhráči

Edgar Sosa na nosidlách
Edgar Sosa na nosidlách

MAR DEL PLATA - Nasledujúce riadky, fotografie a videozáznam budú zrejme iba pre silnejšie povahy, pretože zranenie basketbalistu Edgara Sosu (21) z Dominikánskej republiky pôsobí skutočne hrozivo.



Výkriky bolesti hráča talianskeho klubu Angelico Biella vystrašili všetkých aktérov na palubovke a v absolútnom tichu sledovali celý incident aj diváci v Mar del Plata na šampionáte Južnej Ameriky.



Do konca zápasu Dominikánska republika - Panama zostávalo približne 30 sekúnd, o výsledku už bolo rozhodnuté, keďže Dominikánci viedli o 24 bodov. Sosa sa snažil skóre svojho tímu vylepšiť, individuálnou akciou sa dostal až pod kôš, kde vo výskoku ešte stihol prihrať spoluhráčovi, ale pri následnom páde dopadol na palubovku tak nešťastne, že jeho pravá noha sa zlomila hrôzostrašným spôsobom a nasledovala obrovská bolesť...





Hráči na palubovke okamžite vedeli, že je zle, keď videli nohu Edgara Sosu v abnormálnej polohe. Niektorí sa neubránili ani slzám a v tom momente nebol výsledok zápasu vôbec dôležitý. Nasledovalo dlhé prerušenie hry, talentovaného basketbalistu sa okamžite ujali zdravotníci, ktorí mu museli poskytnúť aj kyslík.



Na sociálnych sieťach sa po zápase objavilo množstvo povzbudzujúcich správ, v ktorých bývalí spoluhráči či tréneri želajú Sosovi skoré uzdravenie a návrat na palubovky. Charlie Villanueva, hráč Detroitu Pistons na Twitteri uviedol: "Modlím sa za Edgara a dúfam, že bude čoskoro v poriadku. Bože ochraňuj ho."

Čítajte viac: http://sportky.topky.sk/c/71289/video-hrozostrasna-zlomenina-plakali-aj-spoluhraci#ixzz1XATMSE35

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára